Klik her for at læse mere o tilmeld dig allerede i dagpersolog® Stressprofilen og Stressmodellen

Produktiv. Stress. Styrke.

 

Seminaret er en introduktion til begrebet stress og din egen personlige persolog® Stressprofil. Du vil opleve, hvordan du vil kunne målrette og strukturere dit arbejde med at blive bedre til at håndtere stressen og komme den i forkøbet. Værktøjet er solidt forankret i reel evidensbaseret videnskabelighed og tager hensyn til, at mennesker er forskellige – også i deres måde at opleve, tackle og imødegå stress på.

Klik her for at læse mere Flyer-Kom Stressen i Forkoebet!

Introduktionsseminaret og autorisationer i Stressprofilen og modellen gennemføres af Stress-Profilen.dk. Du kan læse mere om baggrunden for Stressmodellen og profilen på siden, der henvises til.

Kontakt NCLO / +45 5370 5536.

Bliv autoriseret i Stressprofilen og persolog® Stressmodellen

Ønsker du selv at anvende Stressprofilen professionelt, kan du vælge at blive autoriseret i modellen og profilen. Prisen er for grupper på 3 personer og derover 3.500 kr. pr. deltager og for enkeltpersoner 6.900 kr. excl. moms. I vælger selv, om I vil gennemføre det som et 1-dagsseminar eller en hav dag med fremmøde og to korte webinarer efterfølgende. En autorisation giver adgang til at arbejde med profilen, en kort trænermanual, et deltagermateriale (som du printer fra en pdf), samt et præformateret præsentation fra NCLO.

Du kan også blive certificeret for 10.500 kr. excl. moms for enkelt-tilmeldinger. En certificering giver foruden ovennævnte adgang til en powerpointbaseret præsentation, som du selv kan tilpasse samt de to engelske fulde trænermanualer med trin for trin forklaringer af alle enkeltelementer i profilen og øvelserne, samt det fulde deltagerhæfte med alle øvelser. Certificeringen foregår som 1 dags fremmøde og 2 kortere webinarer og en opfølgningsworkshop som webinar efter en træningsperiode.

For begge former gælder, at du umiddelbart efter starten kan gå i gang med at træne brugen af profiler og få sparring fra en af vores master trænere.