Et autorisationskursus hos NCLO gør dig i stand til at arbejde med personprofiler til personlig læring og udvikling.

På et 1-dagskursus eller et webinar á 2 x 3 timer får du indsigt i en af udviklingsmodellerne og de tilhørende personprofiler samt en enkel køreplan for at komme i gang med det samme efter autorisationen med at praktisere test og tilbagemelding eller facilitering af andres  udvikling. Du får indsigt i etikken omkring facilitering og tilbagemelding og en personlig option på sparring, når du er kommet i gang efter autorisationen.

Du kan blive autoriseret i følgende modeller fra forlagshuset persolog:

persolog® Stressmodellen og Stressprofilen

persologs stressmodel baserer sig på Lazarus’ model og indeholder en stressprofil, som er fuldt valideret og i stand til at måle en persons aktuelle oplevede belastningsniveau på 11 arbejdsrelaterede stressorer og 8 private. Derudover kan den helt unikt afdække fokuspersonens stressrelaterede adfærdsmønster og muliggør en objektiv tilgang til en langsigtet strategi for stresshåndtering, som intet andet instrument på markedet. Sammen med profilen får du adgang til at anvende et pædagogisk og lettilgængeligt undervisningsmateriale med masser af øvelser, der aktiverer deltagerne selv og involverer dem i aktivt at tage hånd om deres omgang med stress og belastning. At arbejde med sin stressprofil er ikke alvorstung fordybelse men en livsbekræftende proces, som både kan være motiverende og sjov. Kontakt os for mere information: Klik her! Webinar 2 x 3 timer. Eller 1 dags kursus i København, Odense eller hos jer.

persolog® Personfaktor Modellen og DISK-profilen

persolog har udviklet et ægte valideret DISK-instrument af høj kvalitet, som er meget let at anvende og skabe værdi med for andre. Det er et helhedsorienteret personlighedsværktøj, som er utroligt givende for deltagerne at arbejde med, og som de intuitivt tager til sig. Med DISK fra persolog får man ikke bare en sjov og underholdende oplevelse men også noget at tænke over og masser af ideer til at træne med sig selv og udvikle sig gennem. Du vil opleve, at du hurtigt bliver god til at skabe positive oplevelser for andre gennem modellens facetter og dimensioner. Læs mere om autorisation i DISK. Webinar 2 x 3 timer. Eller 1 dags kursus i København, Odense eller hos jer.

persolog® Time Management Modellen & Profilen

Time Management Modellen er trods navnet en spritny selvstændig model baseret på videnskabelig teori og anerkendte metoder principper for at udvikle en produktiv tidsledelsesadfærd. Profilen giver et personligt tjek på, hvor godt du er rustet i din personlige tidsledelse fordelt på 13 kompetencer indenfor 4 dimensioner, så du kan vælge det eller de områder, du med størst fordel kan starte med at træne og styrke. Konceptet er utroligt enkelt og lettilgængeligt, og det er meget populært blandt deltagerne, fordi de ser meningen med det og bliver motiveret til at skabe varige forbedringer og forebygge stress som følge af travlhed, manglende overblik og utilstrækkelig prioritering. Og så er det både sjovt og tankevækkende. Kontakt os for mere information: Klik her! Webinar 2 x 3 timer. Eller 1 dags kursus i København, Odense eller hos jer.

Pris for autorisation

En autorisation koster ved enkelttilmelding 6.900 kr. excl. moms og ved grupper på 3 eller derover kun 3.500 kr. excl. moms pr. deltager (introduktionspris). Kontakt os for at finde et tidspunkt, der passer dig og jer bedst. Gennem vores fleksible tilmelding kan du altid regne med at blive autoriseret og indenfor kort tid. Så I kan komme i gang med det, der er formålet med uddannelsen.

Personprofiler fra persolog bygger på videnskabelighed og evidens.