3 Stresssamtaler og 1 personlig stressprofil 4.500 kr.

Kan du mærke et tiltagende pres? Og oplever du, at dine ressourcer ikke slår godt nok til? Så kan det være, at du ville have glæde af 3 opbyggende samtaler og 1 personlig stressprofil. Læs mere herunder eller tryk på den røde knap for at blive kontaktet. Gør noget godt for dig selv og få et supergodt 2019!

Få overskud til det værdifulde i dit liv

Alle har brug for at kunne klare sig selv og holde i mange år med hver vores forpligtelser og krav. I en fortravlet verden med stress og jag kan man let komme ud af balance.

Vi vil hjælpe dig til at genskabe din balance via indsigt i dig selv og dine reaktionsmønstre og vaner i forhold til at håndtere de forskellige krav og udfordringer, du møder.

Få greb om din stress ved at kende årsagerne til din belastning, dine nuværende muligheder og ressourcer og den vej, der skal hjælpe dig til at få et godt 2019 med overskud til det, der betyder noget for dig. Det er en gave fra dig selv til dig selv.

Hvis du vil vide lidt mere om måling af stress, kan du bl.a. gøre det her: Stressprofilen.

Ring på +45 5370 5536 eller skriv til os!

Samtalerne gennemføres i NCLO’s lokaler i Odense af Henrik Søgaard Hansen og Martin Anker Wiedemann, som er uddannet i persolog® Stressmodellen og Stressprofilen og fungerer som master trainere for NCLO og persolog i Danmark.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *