Tillykke til Olsen Banden med de 50 år!

Kære læser,

Endelig kom dagen, hvor vi skal fejre Olsen Bandens fødselsdag. 50 år og højt elsket af unge som gamle. Hvorfor dog dette engagement i ældgamle komediefilm fra 70’erne? Jo ser du, i forhold til læringsproesser og adfærdspsykologi så er de gennemgående figurer i Olsen Banden så klare og rene i deres udtryk, at vi får uforglemmelige eksempler på menneskelig adfærd. Eksemplerne vi kan bruge til at lære persolog® Personfaktor Modellens D, I, S og K-facetter og omsætte viden til en bedre forståelse af menneskers forskellighed.

Hvis vi virkelig vil forstå den menneskelige psyke, er det ikke gennem hjerneforskningen eller psykologien men snarere gennem kunsten og litteraturen.

Ovenstående er frit citeret fra hjerneforskeren Morten Kringelbachs introduktion til sin bog om den følelsesfulde hjerne.

NCLO baserer sine programmer på viden og videnskabelighed, men for at omsætte det til læring behøver vi narrative fortællinger, kognitive processer, øvelser og træning, samt refleksion og en plan for handling. Deltagernes egne erfaringer og story telling er uvurderlige hjælpere til at kunne relatere til viden, model og metode og refleksionen skaber erkendelse og motivation for forandring.

Det er faktisk sjovt, så præcist på grovkornet, Yvonne, Benny, Kjeld og Egon rammer dimensionerne i persolog® Personfaktor Modellen.

Jeg bliver faktisk aldrig træt af at se filmene, fordi de er et overflødighedshorn af vidunderlige detaljer, der kendetegner de fire dimensioner i personlighedsmodellen.

Hvis du også vil kunne arbejde med Personfaktor Modellens D,I,S,K

Start evt. med en nysgerrighedspakke: Du får en Adfærdsprofil og en kort tilbagemelding per telefon eller via Zoom. Pris for private 600 kr. incl. moms. Pris for virksomheder og arbejdspladser 600 kr. excl. moms. Max. 2 pakker. Ring på +45 5370 5536.

Du kan vælge en certificering fra persolog, som giver dig adgang til den fulde palette af værktøjer og undervisningsmateriale og er en 3-dages undervisning og træning i modellen og grundværktøjet, samt træning, supervision og feedback på egne cases. De tre dage består af 2 dage med fremmøde og et interval imellem, samt option på en tredje dag, der udelukkende består af supervision, sparring og feedback. Prisen er 17.000 kr. excl. moms. Attraktive priser på hele hold.

Du kan vælge en 1-dags autorisation fra NCLO, som giver adgang til en række grundværktøjer og et begrænset undervisningsmateriale, og hvor du går hjem og træner med det samme på 1-2 fokuspersoner, samt et efterfølgende webinar med supervision, sparring og feedback. Priser fra 3.500 kr. pr. deltager i smågrupper. Ad hoc autorisation koster 6.900 kr. excl. moms.

Skriv til os eller ring på +45 5370 5536.

Fik du ikke taget Olsen Banden-testen, så start her og kom endelig tilbage:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *