NCLO er på Bornholm for at tilbringe en dag med Bornholms Landbrug & Fødevarer

Under overskriften: “At spille hinanden gode – Arbejde. Succesfuldt. Sammen.” er Martin Wiedemann taget til Bornholm for at gennemføre et heldagsseminar for Bornholms Landbrug & Fødevarer og dels tilføre inspiration til det interne og eksterne samarbejde omkring organisationen, dels træne og tilføre gode enkle strategier for udvikling.

Vi vil godt indrømme, at det ikke er hver dag, vi har opgaver på Bornholm, så Martin har glædet sig meget til at rejse til den smukke og særprægede ø ude i Østersøen, og selv et defekt fly og gevaldig forsinkelse kunne ikke tage humøret fra ham.

Programmet er sammensat af enkle virkningsfulde metoder og læringsinstrumenter fra persolog til bevidstgørelse omkring attitude, holdning og indstilling samt en kort adfærdsprofil, som bringes i kontekst med Teamdynamik Modellens fire teamtilstande. Det bliver så sjovt og forhåbentlig både interessant og brugbart for deltagerne.

Vil du vide mere om, hvordan vi arbejder med temaerne, så kontakt os på post@nclo.dk eller telefon +45 5370 5536.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *